Verhuizen

Een volgende stap, om ruimer te wonen of juist wat kleiner. Dichterbij de voorzieningen of juist landelijk. Het maakt niet uit, het zijn jouw woonwensen die wij graag helpen verwezenlijken. Van de gewenste woning een thuis maken. Niet door het geven van allerlei woontips, maar door te zorgen voor de best passende hypotheek, heel persoonlijk en heel specifiek. Zodat jij van de woning van je dromen een thuis kunt maken. Daar waar de mensen van wie je houdt bijeen zijn!

Ook of juist bij verhuizen komen er veel vragen naar boven. Kan ik de hypotheek meenemen? Moet ik de hypotheek omzetten om aan de nieuwe hypotheekregels te voldoen? Mag een aflossingsvrije hypotheek nog wel? Hoelang heb ik nog renteaftrek? Allemaal belangrijke vragen waar geen standaard antwoord voor aanwezig is. Onze hypotheekspecialisten zijn helemaal op de hoogte en vertellen jou graag uit welke hypotheekvormen jij kunt kiezen. Ze leggen de verschillen uit en zoeken samen met jou naar de hypotheeksamenstelling die het beste past bij jouw wensen.

De hypotheek verhuizen, is dat wel zo verstandig? En kun je überhaupt de hypotheek meeverhuizen? Dat is afhankelijk van de nieuwe situatie en de voorwaarden van de huidige hypotheek. Wij zoeken het graag voor jou uit en laten aan de hand van specifieke rekenvoorbeelden zien wat een verstandige keuze kan zijn.

Droom jij ook van een nieuwe woning?

Wij helpen je er graag mee!