Over ons

Wat is thuis?
Waaraan denk je nu als je dat woord gebruikt? Aan de plek waar je tegenwoordig woont? Alleen of samen? Of waar je wilt gaan wonen? Of denk je aan je ouderlijk huis met alle herinneringen? Als beeld van gelukkige tijden en verlies? Iedereen heeft een bepaald beeld bij het woord thuis, heel persoonlijk en heel specifiek. 

Wij willen graag helpen bij het creëren van een thuis. Niet door het geven van allerlei woontips, maar door te zorgen voor de best passende hypotheek, heel persoonlijk en heel specifiek. Zodat jij van de woning van je dromen een thuis kunt maken. Daar waar de mensen van wie je houdt bijeen zijn!

Thuizz
Wij zijn een kleine onderneming waar ervaren medewerkers actief zijn en ondersteund worden door grote samenwerkingsverbanden. Er wordt landelijk gewerkt dus we komen graag naar jou toe. Zo leidt persoonlijke aandacht naar specifieke oplossingen voor jouw financiering! Is continuïteit gewaarborgd, iedere bank in beeld, geen uitdaging te groot en ligt de beste deal binnen handbereik.

Een medewerker van Thuizz is niet zomaar een adviseur, maar een hypotheekspecialist! Dat is een hypotheekadviseur met veel ervaring, hoog opgeleid en mag alleen werkzaam zijn als hij de benodigde erkenningen heeft. Zoals erkend financieel adviseur, erkend hypotheekadviseur of erkend aankoopbemiddelaar. Dat zijn onafhankelijke erkenningen zodat jij verzekerd bent van financieel advies van hoge kwaliteit.