Hypotheek berekenen

Een van de meest gestelde vragen is dus: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Op die vraag geven wij je graag antwoord. Maar je gaat eerst zelf op zoek naar antwoorden met behulp van onze rekentools en de actuele rentestanden. Leuk om met de lening calculator aan de gang te gaan. Daarnaast maken wij zodra het vragenformulier is ingevuld een check op de haalbaarheid van de plannen en kunnen we samen kijken hoe alles geregeld kan gaan worden.

Naast de veel voorkomende vraag van hoeveel kan ik lenen, komt dus de logische vraag over hoeveel gaat het kosten vaak naar voren. Om die vraag te beantwoorden moeten we de hypotheeklasten berekenen. En die hypotheeklast is afhankelijk van de koopsom, de rente en bijvoorbeeld de hypotheekvorm. Een berekening van een annuïteitenhypotheek geeft een andere uitkomst dan wanneer we een lineaire hypotheek berekenen. Er is niet één antwoord op te geven die voor alle klanten van toepassing is. Wil je een specifiek antwoord voor jouw situatie? Vul dan het vragenformulier in en wij maken geheel gratis en vrijblijvend een passend voorstel gebaseerd op jouw woonwensen.

Welke hypotheekrente voor jou van toepassing zal zijn is afhankelijk van jouw situatie. Ga je met of zonder NHG financieren, hoeveel eigen geld stop je in de woning? Ben je iemand die voor een langere periode gelijkblijvende maandlasten wil, dus op zoek gaat naar zekerheid. Of pluk je juist de dag? Voor iedere specifieke situatie een andere rente. Als je ons jouw vraag stelt, zullen wij jou laten zien welke rente volgens ons voor jou van toepassing is.