Eerste huis kopen

Het kopen van een woning moet een feestje zijn. Helaas wordt de feestvreugde door veel stress en onzekerheid nogal eens teniet gedaan. Daarom helpen wij je graag bij een van de grootste uitgaven van je leven. Wij ontzorgen gedurende het gehele proces van oriëntatie tot aan de notaris. En zoeken samen met jou naar de beste deal! Sterker nog, wij helpen zelfs graag op een professionele wijze bij het aankopen van de gewenste woning.

Kan ik een huis kopen? Hoeveel kan er geleend worden en wat zullen de maandlasten worden? Dat zijn vragen die we graag beantwoorden voordat we een huis kopen. Tegelijkertijd moeten we kijken naar wat jouw wensen zijn, zodat er een goed inzicht ontstaat van de gewenste mogelijkheden. Zo gaan we stap voor stap verder. Het huis kopen stappenplan is mogelijk een handige checklist, het geeft inzicht en daarmee rust in het proces van het kopen van een huis.

Hoe lang het hele proces van het aankopen en financieren duurt is natuurlijk per klant verschillend. Het kan drie weken zijn, maar het kan ook een half jaar duren. Aan ons zal het niet liggen, wij zijn er klaar voor om snel te kunnen schakelen zowel bij het aankopen als financieren!

 

Samen zoeken naar de beste deal?

Vul dan hier het formulier in