Aankopen

Je droomwoning eindelijk gevonden?! Dus je wil een huis aankopen! En nu? Hoe start je de onderhandelingen op? Wat ga je bieden op een huis? Hoe weet je nou dat je niet teveel gaat betalen? Of dat de woning geen verborgen gebreken heeft? Is een bouwtechnische keuring verplicht? Wat moet je wel en wat moet je nou juist niet doen? 

En hoe zit het met de kosten koper? Hoe moet ik de kosten koper berekenen? Hoe hoog zijn de kosten koper in 2018? Eigenlijk is de vraag, hoeveel eigen geld moet ik hebben? In tegenstelling tot wat iedereen zegt, zeggen wij dat er niet veel eigen geld nodig is voor het aankopen van een woning. Sterker nog, wij financieren graag meteen een slimme woningverbetering mee.

Voor al dit soort ideeën en vragen kun je bij ons terecht. Wij beschikken namelijk naast erkende hypotheekadviseurs ook over een erkend aankoopbemiddelaar. Iemand die speciaal is opgeleid om voor jou, op de best mogelijke manier die droomwoning aan te kopen! Geheel onafhankelijk van de plaatselijke makelaardij en tegen lagere kosten dan de kosten van een aankoopmakelaar. Zeker als je gebruik maakt van de combideal. Wij regelen dan voor jou de aankoopbemiddeling en de bijbehorende financiering. Dat is niet alleen een stuk gemakkelijker en goedkoper dan als je het door twee verschillende bedrijven laat uitvoeren. Je hebt op het moment van aankopen ook meteen inzicht in de totale investering en de uiteindelijke maandlasten. Doe er je voordeel mee!

Nu tot 1000 euro voordeel op de aankoopbemiddeling

Pak nu jouw voordeel!